Skip to content

Slano

Slana koktel peciva

Slana koktel peciva

Dobrodošli u naš raznoliki svet slanih koktel peciva – mesto gde se ukus i maštovitost spajaju u savršenom skladu! Naša široka ponuda slanih koktel peciva će zadovoljiti i najprobirljivija nepca. Otkrijte raznolikost i bogatstvo ukusa kroz našu neodoljivu selekciju:

 1. Kroasani
 2. Rolnice sa sirom i šunkom
 3. Rolnice sa viršlom
 4. Pogačice
 5. Pogačice sa čvarcima
 6. Puž sa sitnim sirom
 7. Pica puž
 8. Zvezdice od lisnatog testa
 9. Šareni štapići mak-susam
 10. Šam rolnice punjene pavlakom
 11. Pice
 12. Cvetići sa pavlakom
 13. Pils štapici
 14. Perece sa semenkama
 15. Kukuruzne rolnice sa sirom
 16. Integralne pogačice
 17. Integralne kiflice

Slani rolati

Zavirite u našu primamljivu ponudu slanih rolat specijaliteta! Svaki rolat predstavlja jedinstveni spoj ukusa i tekstura, stvoren da vas osvoji na prvi zalogaj. Uživajte u raznovrsnosti koju vam nudimo:

 • Zeleni rolat sa spanaćem – Prepustite se očaravajućem spoju sočnog spanaća i bogatog filovanja, koji će vas osvežiti svakim zalogajem.

 • Crveni rolat sa ajvarom – Uživajte u igri boja i ukusa sa ovim slanim rolatom, koji spaja bogatstvo ajvara sa savršeno mekanim testom.

 • Žuti rolat – Ovaj sunčani rolat vas neće samo osvojiti svojom bojom, već i ukusom, jer je svaki zalogaj pravo malo zadovoljstvo.

Slani rolati

Tortilje

Tortilje

Otkrijte raznolikost ukusa u našoj neodoljivoj ponudi tortilja. Svaka tortilja je savršeno umotana priča koja će vas osvojiti svojom jedinstvenom kombinacijom sastojaka. Nudimo vam:

 • Tortilje sa praškom šunkom: Uživajte u bogatom ukusu praške šunke umotane u mekani omotač tortilje. Pravi izbor za ljubitelje klasičnih kombinacija.
 • Tortilje sa pica nadevom: Osvježavajući spoj povrća i aromatičnih začina, ove tortilje će vas odvesti na putovanje ukusa u svakom zalogaju.
 • Tortilje sa tunjevinom: Pravo zadovoljstvo za ljubitelje morskih specijaliteta. Ukusna tunjevina upotpunjena omiljenim sastojcima stvorit će savršeni spoj okusa.
 • Vegetarijanske tortilje: Raznovrsna kombinacija povrća, sireva i umaka čini ove tortilje pravim užitkom za sve ljubitelje biljnih delicija.

Burgeri

Naši burgeri su pažljivo osmišljeni kako bismo vam pružili pravo gastronomsko iskustvo. Sastojci su birani sa pažnjom kako bismo vam pružili najbolji mogući ukus. Uživajte u raznolikosti naše burger ponude i prepustite se slasnim užicima koje smo pripremili za vas!

Nudimo vam:

 1. Burger sa salamom: Ukusna kombinacija sočnog mesa i aromatične salame, ušuškana u mekanom pecivu, pružiće vam savršeni spoj ukusa za pravi burger doživljaj.

 2. Burger sa kulenom: Za sve ljubitelje pikantnog, ovaj burger spaja bogatstvo mesa sa pikantnim kulenom, stvarajući pravu eksploziju ukusa.

 3. Burger sa čajnom kobasicom: Osvežavajuća kombinacija mesa i mirisnih začina iz čajne kobasice, obavijena hrskavim pecivom – neodoljivo zadovoljstvo u svakom zalogaju.

Burgeri

Mini sendviči

Mini sendviči

Naši mini sendviči su pravi izbor za različite prilike. Pripremljeni s pažnjom, pružiće vam pravo zadovoljstvo uživanja u raznolikim kombinacijama. Otkrijte širinu naše ponude i prepustite se malim zalogajima s velikim ukusima!

 1. Mini sendvič sa krem sirom – Mekani krem sir savršeno se sljubljuje sa hrskavim pecivom, pružajući vam nežnu i osvežavajuću kombinaciju.

 2. Mini sendvič sa jajima – Ukusno kuvana jaja sa svežim sastojcima, za zdrav i hranljiv mini obrok koji će vas zasititi.

 3. Mini sendvič sa parizerom – Klasična i omiljena kombinacija parizera i sočnog peciva koja će zadovoljiti i najprobirljivija nepca.

 4. Mini sendvič sa čajnom kobasicom – Osetite kako se bogati ukus čajne kobasice prepliće sa mekoćom peciva u savršenom skladu.

 5. Mini sendvič sa kulenom – Za ljubitelje pikantnog, ova kombinacija mesa sa kulenom je pravo zadovoljstvo za vaše nepce.

 6. Mini sendvič sa pilećim prsima – Sočne i ukusne pileća prsa savršeno su upakovana u naše pecivo, stvarajući obrok koji će vam pružiti pravu rapsodiju ukusa.

 7. Mini sendvič sa šunkom – Klasična kombinacija šunke i trapista, savršena za sve prilike i ukuse.

Mini pice

Upoznajte naše šarmantne mini pice – mali okrugli i trouglićasti obroci koji će vas osvojiti klasičnim ukusima. Naša ponuda mini pica obuhvata:

 1. Mini pice – Mali okrugli zalogaji koji vas vode na ukusno putovanje kroz klasične kombinacije.

 2. Trouglići pice – Simpatični trouglići koji obiluju poznatim ukusima i čine svaki zalogaj posebnim.

Naši mali trouglici i okrugli mini zalogaji pravi su izbor za različite prilike i zadovoljenje raznolikih ukusa. Neka vas očaraju klasične kombinacije u malim pakovanjima – naša mini pica čeka da vas obraduje ukusima koje volite!

CENA 1 KG:  RSD

Mini pice

Slavski kolači

Slavski kolači

Upoznajte naš autentičan i poseban proizvod – Slavski kolač, simbol duhovnosti i tradicije. Ručno pripremljen od pažljivo odabranih sastojaka, naš slavski kolač nosi u sebi bogatstvo simbolike i značenja. Bez obzira na versko opredeljenje, ovaj kolač predstavlja izuzetan dodatak svakoj proslavi i posebnim trenucima okupljanja s porodicom i prijateljima. Dozvolite da vam naš Slavski kolač donese blagoslov i radost, dok uživate u duhu zajedništva i tradicije.